www.strandwijnen.nl

Wie zijn wij?

Strandwijnen.nl is een nieuw bedrijf dat is ontstaan in corona-tijd. Ondernemer en mede-eigenaar van strandpaviljoen Plazand, John Cornelisse startte op 1 november 2020 met Daisy de Krijger (bedrijfsleider van het gelijknamige paviljoen) de webwinkel Strandwijnen.nl

Een wijnwinkel… het rommelde al jaren door ons hoofd. Maar door de vele uren werken op het paviljoen werden deze ‘gedachtes’ nooit concreet.
Totdat de overheid in maart 2020 alle horeca deed sluiten. Toen we eens kritisch naar de wijnvoorraad gingen kijken was het idee snel geboren. Alles zelf opdrinken was echt geen optie! We bouwden een webshop en ‘stalkten’ al onze vaste gasten met nieuwsbrieven, app’jes en flyers.
En met succes!

In de winter van 2020 – tijdens onze zogenaamde ‘winterslaap’ – werd Strandwijnen.nl een feit. Ons enthousiasme en passie voor werken met wijn brengen we nu bij jullie thuis. Natuurlijk zijn de huiswijnen van Plazand beschikbaar, maar ook proberen wij ‘pareltjes’ op te sporen via ons netwerk. We hopen dat wij zo snel mogelijk onze wijnen aan jullie kunnen laten proeven door middel van een proeverij.

John Cornelisse

mede eigenaar van Strandpaviljoen Plazand

Daisy de Krijger

bedrijfsleider & wijnspecialist van Strandpaviljoen Plazand

Wat bieden wij?

Werkend vanuit Zandvoort bieden wij gratis bezorging aan in heel Kennemerland. Binnen 24 uur na online bestelling aan huis bezorgd.

Onze gastvrijheid kruipt echter waar het niet gaan kan en gaat verder dan alleen bezorging van wijn.
Geef je een etentje maar weet je niet welke wijn te kiezen? Wil je graag met vrienden meer te weten komen over wijn en zou je wel eens een wijnproeverij willen organiseren? Op zoek naar een relatiegeschenk? Op zoek naar een speciale fles wijn die niet in ons assortiment voorkomt?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op wij komen graag een privé proeverij aan huis geven, regelen je cadeau voor die speciale gelegenheid of die bijzondere fles wijn waar je al tijden naar op zoek bent. Stuur een mail met jouw verzoek naar info@strandwijnen.nl of stuur een berichtje via de WhatsApp-button rechts onder aan de pagina van onze site.

Proost!

Facebook
Instagram

Strandwijnen.nl | Zandvoort | info@strandwijnen.nl